ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το στολίδι μας

  Μετά από σχετικό αίτημα του συλλόγου στη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Τουρισμού και Ανάπτυξης Ηρακλείου (Δ.Ε.Π.Τ.Α.Η.), υπογράφτηκε στις αρχές του 2014 συμφωνία παραχώρησης έκτασης ~714τ.μ. εντός της δημοτικής παραλίας του δήμου στον Καρτερό.

  Οι εργασίες άρχισαν την άνοιξη του 2014 και ολοκληρώθηκαν στις αρχές του 2015. Το γήπεδο είναι παραλληλόγραμμο με τη μεγάλη του πλευρά να εκτείνεται από τη δύση προς την ανατολή. Η όλη κατασκευή δομείται σε 18 ξύλινους στύλους ύψους 4μ πάνω στους οποίους έχουν αναρτηθεί συρματόσχοινα στα οποία στερεώνεται αφενώς μεν το μαύρο χρώματος δίχτυ προστασίας αλλά και τα μπλε χρώματος αντιανεμικά δίχτυα (κουρτίνα). Τα τελευταία ανοίγονται κατά περίπτωση όταν είναι απαραίτητη η προστασία από τον αέρα.

  Οι εσωτερικές διαστάσεις του γηπέδου είναι 13,6μ x 29,5μ ενώ η άμμος που έχει εγκυβωτιστεί ανέρχεται στο ύψος των 40εκ. Έχει γίνει υδραυλική εγκατάσταση με την τοποθέτηση 6 μπεκ διαβροχής σε επιλεγμένα σημεία. Η είσοδος στο γήπεδο μπορεί να πραγματοποιηθεί από δύο ευμεγέθεις πόρτες τοπεθετημένες η μία στη δυτική και η άλλη στην ανατολική του πλευρά. Η μέγιστη χωρητικότητά του ανέρχεται στα 24 άτομα.

  Όσον αφορά τη πρόσβαση στο γήπεδο, αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί από την κύρια είσοδο των εγκαταστάσεων της Δ.Ε.Π.Τ.Α.Η. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εγκαταστάσεις αυτές είναι πλήρεις. Είναι φυλασσόμενες και περιλαμβάνουν χώρους στάθμευσης, αποδυτήρια. τουαλέτες, ντουζιέρες, καφετέρια,-μπαρ, κ.ά. Η δε παραλία απέχει μόλις λίγα μέτρα από το γήπεδο.

  Στο άμεσο μέλλον, υπάρχει η σκέψη για δημιουργία κερκίδας στα νότια της παραχωρηθείσας έκτασης.

Η τοποθεσία του γηπέδου μέσω google map