Εσωτερικά Τουρνουα

12/12/2016

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Λόγω ακατάλληλων καιρικών συνθηκών (κρύο & υγρασία) αναβάλλεται μέχρι
νεοτέρας το 2ο Εσωτερικό Τουρνουά που ήταν προγραμματισμένο να γίνει
αύριο Κυριακή 13/12. Η προστασία της υγείας των παικτών
και της ασφάλειας του εξοπλισμού  προέχουν.

εκ του Δ.Σ. και του αγωνιστικού τμήματος του Α.Ο.Φ.Ξ.Η

 

5/12/2016
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
 
Σχετικά με τα Εσωτερικά Τουρνουά.
Η 1η διοργάνωση (στις 15/11) είχε δοκιμαστικό χαρακτήρα. Ανέδειξε, όμως, τη διάθεση των μελών μας ώστε να αποτελέσει θεσμό. Με αυτό υπόψην, θα διοργανωθούν (τουλάχιστον) άλλα 6 τουρνουά, ένα κάθε μήνα, μέχρι το Μάιο.
 
Για να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η διοργάνωση, χωρίς να χάσει το προπαρασκευαστικό της χαρακτήρα, θα θεσμοθετηθούν αρχικά αναμνηστικά έπαθλα για την πρώτη ομάδα σε κάθε κατηγορία. Επίσης υπάρχει η σκέψη, η οποία είναι υπό συζήτηση, να δημιουργηθεί, με βάση τα αποτελέσματα των αγώνων μία εσωτερική κατάταξη (ranking) για τις ομάδες, η οποία να προσφέρει προνόμια στα δύο τουρνουά (Παγκρήτιο και Πανελλήνιο) που προτιθέται να διοργανώσει ο Α.Ο.Φ.Ξ.Η μέσα στο 2016, π.χ. επιλογή group ώρας παιχνιδιού.
 
Έτσι, λοιπόν, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο κατά σειρά Εσωτερικό Τουρνουά και πρώτο στη σειρά των 6 με τις ιδιότητες που περιγράψαμε στην προϋγούμενη παράγραφο.
 
Επιπλέον, θα πρέπει να επισυμάνουμε πως η διοργάνωση είναι ανοιχτή σε συμμετοχές από φίλους του συλλόγου καθώς επίσης πως θα αγωνιστούν αυστηρά μόνο όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου. Οι δύο βασικές κατηγορίες είναι δυάδες ανδρών, δυάδες μεικτές και αν υπάρξει χρόνος και συμμετοχές, τετράδες ανδρών .
Γενικά θα ακολουθηθούν τα χαρακτηριστικά αγώνα που προβλέπονταν στο 1ο τουρνουά.
 
Για δηλώσεις συμμετοχής αλλά και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθήτε στον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος κ. Νίκο Λαγουδάκη.
 
εκ του Δ.Σ. του αγωνιστικού τμήματος του Α.Ο.Φ.Ξ.Η
16/11/2015

Αγαπητοί Συνάδελφοι και φίλοι, Σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα από το 1ο Εσωτερικό Τουρνουά που διοργάνωσε ο σύλλογός μας την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015. Κατά σειρά εμφάνισης οι επιδόσεις των ομάδων ήταν οι εξής: Νίκος Λαγουδάκης – Γεωργία Βρακά (9563) Γιώργος Μέμμος – Μαρία Καμπουράκη (14869) Μιχάλης Λιαπάκης – Μάνος Ξενικάκης  (8440) Γιώργος Μέμμος – Νίκος Λαγουδάκης  (23680) Μωυσής Κοβογλανίδης – Λουκάς Μανάλης (11964) Γιώργος Αιβαλιώτης – Γρηγόρης Κατσαμπής (5291) Μάνος Κοτζανταμπάνης – Ευάγγελος Ελευθερίου (20213) Σίμος Τζίντζος – Τάσος Ρυσσάκης (12892) Μάνος Κοτζανταμπάνης – Έλενα Μπουρλόκα (15982) Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την παρουσία και τη συμμετοχή τους. Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη διoργάνωση. Μέχρι τότε,καλές προπονήσεις. εκ του Δ.Σ. και του αγωνιστικού τμήματος του Α.Ο.Φ.Ξ.Η

14/11/2015

Σας παρουσιάζουμε το αυριανό πρόγραμμα του 1ου Εσωτερικού Τουρνουά Ξυλορακέτας Α.Ο.Φ.Ξ.Η 2015-2016. Ευελπιστούμε η διοργάνωση αυτή αποτελέσει θεσμό για το σύλλογό μας.

Σχετικά με τα διαδικαστικά, τα μέλη των ομάδων θα πρέπει να δηλώνουν τη παρουσία τους στη γραμματεία υπογράφοντας στο βιβλίο αγώνα τουλάχιστον 30′ πριν τη καθορισμένη ώρα έναρξης του παιχνιδιού τους και να κάνουν την απαραίτητη προθέρμανση. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 12:00 <–> Νίκος Λαγουδάκης – Γεωργία Βρακά 12:20 <–> Γιώργος Μέμμος – Μαρία Καμπουράκη 12:40 <–> Μιχάλης Χατζηδάκης – Μαρία Δουργεράκη 13:00 <–> Μιχάλης Λιαπάκης – Μάνος Ξενικάκης 13:20 <–> Νίκος Λαγουδάκης – Γιώργος Μέμμος 13:40 <–> Γρηγόρης Κατσαμπής – Γιάννης Σκορδαλός 14:00 <–> Μιχάλης Χατζηδάκης – Γιώργος Χαρκιανάκης 15:00 <–> Τάσος Ρυσσάκης – Γιώργος Αϊβαλιώτης 15:20 <–> Μάνος Κοτζανταμπάνης – Ελένη Μπουρλόκα 16:00 <–> Βαγγέλης Ελευθερίου – Μάνος Κοτζανταμπάνης Ευχόμαστε σε όλους καλά παιχνίδια και καλή διασκέδαση. εκ του Δ.Σ. και του αγωνιστικού τμήματος του Α.Ο.Φ.Ξ.Η

 

9/11/2015

Αγαπητοί συνάδελφοι, Την ερχόμενη Κυριακή 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 1ος αγώνας για το θεσμό των εσωτερικών τουρνουά του συλλόγου.

Τα κύρια του χαρακτηριστικά θα είναι: α) Κατηγορίες: Δυάδες ανδρών και μεικτές. Θα εξατρηθεί από τη συμμετοχή αν θα διαγωνιστούν και τετράδες. Θα επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά κατηγορία. β) Δηλώσεις συμμετοχής έως: Παρασκευή 13 Νοεμβρίου. γ) Ώρα έναρξης: 10πμ ή 11πμ (ανάλογα με τη συμμετοχή). Η σειρά εμφάνισης των ομάδων θα καθοριστεί με κλήρωση. δ) Διάρκεια παιχνιδιού: 10λεπτά (για τις τετράδες 15 ή 20 λεπτά) ε) Όλα τα γενικά χαρακτηριστικά που ίσχυαν στο Πανελλήνιο τουρνουά που διοργανώσαμε τον Αύγουστο, όπως προθέρμανση, ένα time out, δύο μπαλάκια ανά ομάδα, κ.τ.λ. Για δηλώσεις συμμετοχής αλλά και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθήτε στον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος κ. Νίκο Λαγουδάκη. εκ του Δ.Σ. του αγωνιστικού τμήματος του Α.Ο.Φ.Ξ.Η