Εργασιες στο γηπεδο

5/6/2015

Αγαπητά μέλη του συλλόγου,
Αυτό το Σαββατοκύριακο (6 & 7/6) θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και τοποθέτησης διχτυών στο γήπεδο. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

εκ του Δ.Σ. 

 

14/5/2015

Αγαπητά μέλη του συλλόγου,
Επείγουν εργασίες στο γήπεδο και στο γύρω χώρο λόγω επιθεώρησής του.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ.

εκ του Δ.Σ.

 

27/2/2015

Αγαπητά μέλη,

Οι εργασίες ολοκλήρωσης του γηπέδου έχουν φτάσει στο τελικό τους στάδιο. θα πρέπει αυες τις μέρες να βοηθήσουμε όσο γίνεται περισσότεροι στην ανύψωση του εναπομήναντος διχτυού προστασίας, στις αντιανεμικές κουρτίνες, και στη προστασία τις άμμου.

Για λόγους ασφαλείας το γήπεδο θα παραμένει κλειστό όσο γίνονται εργασίες. Επίσης, δεν είναι ωραίο κάποιοι συνέδελφοί μας να κοπιάζουν εντός του γηπέδου και κάποιοι άλλοι να παίζουν ρακέτες ταυτόχρονα.

Νομίζουμε πως μερικά πράγματα είναι αυτονόητα.

εκ του Δ.Σ.

 

19/2/2015

Αγαπητά μέλη,
O 1ος Κύκλος Εργασιών στέφθηκε από επιτυχία (αν και η συμμετοχή δεν ήταν η πρέπουσα). Η άμμος, επίπεδη και αφράτη, περιμένει τον επόμενο κύκλο, ο οποίος περιλαμβάνει τα τελευταία κράσπεδα, συρματόσκοινα, δίχτυα και αντιανεμικές κουρτίνες.

Επειδή οι εργασίες  αυτές απαιτούν ηρεμία και προσήλωση, καλό θα ήταν τις μέρες αυτές να γίνει ένα διάλειμμα στο παιχνίδι μας  ώστε όλα να πάνε κατ΄ ευχήν.

Και για μια ακόμα φορά: Όσοι πιστοί προσέλθετε.

εκ του Δ.Σ.

 

14/2/2015

Αγαπητά μέλη,
Αύριο Κυριακή 15/2 το πρωί, καιρού επιτρέποντος, αρχίζει ο 1ος κύκλος εργασιών για την ολοκλήρωση του γηπέδου.

Θα πρέπει να τακτοποιήσουμε την άμμο εντός του γηπέδου ώστε από βδομάδα να μπορούν να τοποθετηθούν τα κράσπεδα για να γίνει ο εγκιβωτισμός της. Επίσης, θα πρέπει να μαζέψουμε την άμμο που βρίσκεται εκτός γηπέδου.

Όσοι πιστοί προσέλθετε.

εκ του Δ.Σ.

 

12/2/2015

Αγαπητοί Συνάδελφοι και φίλοι,

Σας ενημερώνουμε πως στο γήπεδο υπάρχει πλέον η απαιτούμενη ποσότητα άμμου για να κλειστεί με τα κράσπεδα και το δίχτυ ώστε να ολοκληρωθεί η κατασκευή του.

Για να γίνει αυτό θα απαιτηθεί αρκετή προσπάθεια. Κυρίως για την άμμο όπου (εκτός από ένα απαραίτητο καθάρισμα και κοσκίνισμα) θα πρέπει να τραβηχτεί και να καλύψει όσο γίνεται πιο ομοιόμορφα την επιφάνεια του γηπέδου. Επίσης, μία σειρά από εργασίες είναι απαραίτητο να γίνουν παράλληλα αυτή την περίοδο, έτσι ώστε το γήπεδο να είναι όσο γίνεται πιο λειτουργικό ικανοποιώντας τις υψηλές απαιτήσεις που είχαμε θέσει εξ αρχής.

Με απλά λόγια θα χρειαστούμε “χέρια”. Όλοι το γνωρίζαμε αυτό από την πρώτη στιγμή της κατασκευής του. Θα ήταν, λοιπόν, πολύ άσχημο και αντισυναδελφικό εκ μέρους μας αυτή την περίοδο άλλοι να δουλεύουν για την ολοκλήρωση του γηπέδου και άλλοι είτε να παίζουν ρακέτες εντός του γηπέδου είτε να μη βοηθάνε καθόλου. Γενικά, είναι κρίμα 5-6 μέλη του συλλόγου να τραβάμε (κοινώς) το “λούκι”. Καταλαβαίνουμε απόλυτα πως ο καθένας μας έχει ως βασική προτεραιότητα την εργασία του, αλλά άμα θέλουμε γήπεδο ολοκληρωμένο και λειτουργικό, θα πρέπει να ασχοληθούμε περισσότεροι.

Επιπλέον, όλοι γνωρίζουμε πως η κατακευή του γηπέδου συνεπάγεται και έξοδα. Γι αυτό το λόγο θα επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά πως οι συνδρομές αποτελούν το βασικό έσοδο του συλλόγου. Επίσης, φίλοι της ρακέτας που παίζουν τόσο καιρό στο γήπεδο, καλό θα ήταν να αποφασίσουν αν θα συμμετέχουν στην οικογένεια του ΑΟΦΞΗ απολαμβάνοντας τα οφέλη αλλά και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή την επιλογή.

Οπότε, καιρού επιτρέποντος, βασική μας προτεραιότητα είναι η ολοκλήρωση του γηπέδου.

εκ του Δ.Σ.